Najnovšie recenzie zo sekcie Detské chodítka
- Gumene kolieska, pekne hracky.
- Melodia hraje dost nahlas.
Pekne choditko a prakticke. Super cena.
- veď som ho ani nedostal
niet čo dodať
- ok
ok vyborne maly si to chvcali
- kompaktné
-dobrá cena
-dobrá kvalita
-celková spokojnost
- Výborná stabilita
- Hrací pultík postačí na hranie dieťaťa
- Odnímateľný hrací pult, ktorý sa dá využiť ako obedový stolík
- Sedací vak sa dá bez problémov vybrať a očistiť
Chodítko som si vybrala kvôli stabilite - nebojím sa dcéru nechať chvíľu osamote. Zadné kolieska sa nedajú otáčať, ale pri chôdzi dieťaťa to neprekáža.Chodítko je vybavené stopermi, ktoré na koberci zabraňujú pohybu. Hrací pultík má klávesy, ktoré hrajú 4 melódie (dcéra po nich trieskala a jedna klávesa sa zasekla a melódia hrala neustále, ale dalo sa to opraviť).
Chodítko by som odporučila aj ostatným zákazníkom. Splnilo moje očakávanie.
- pestrý pult na hranie
- pultik sa nedá odobrať aby vznikla len tácka kvôli priestoru pre baterky
- melodie a zvuk.efekty sa nedajú vypnuť,je potrebné vyberať baterku,ak nechcete dojsť o uši a o nervy :-D
moje dieťa je spokojné :)
- pekne vyzera aj v skutocnosti,stabilita
- nekvalitny material sedadla,spodny kobercek sa hned na uchytoch odtrhne,po prvom dni pouzivania skrabance na pulte
na pohlad super ale,nekvalitne sedenie,spodny kobercek sa pri uchytoch para a trha,hracky slabo uchytene lahko sa vytrhnu.macicka po jednom dni poskrabana od nechtikov.Kvalita nezodpoveda cene.Opierka chrbatika po oprati strati uplne tvar a umela opora tlaci dieta .
- pekna farba
- Spodna latka sa pri hojdani odtrhla od 3uchytov po prvom dni pouzivania.Macicka po tyzdni pouzivania v spodnej casti doskrabana od nechtikov malej.Predna hracka nie je totozna z obrazkom.
Sklamanie je velke.Neposielame naspet ani nereklamujeme pretoze kym by sa to vyriesilo mala bude urcite aj chodit.Spodny nanoznik sa hned pri haciku odpara na niekolkych miestach,macicka sa skoro poskodi skrabkanim a chytanim dietatka,predna hracka je ina ako na obrazku.
- bol by pekny ale bohuzial mi poslali uplne iny produkt :-(
- poslali mi in e nositko :-(
bol by pekny ale bohuzial mi nebol zaslany tento nosic
Sun Baby so stopermi a hojdačkou Super Lux zeleno-oranžová
Pridané: 24. októbra 2013
(naposledy upravené 24. októbra 2013)
Zakúpený v smobyk.sk
- Pevny,lahko skladatelny,jednoducha manipulacia
- Ina hracia cast ako na obrazku
Celkovo tovar odporucam
sklamaná som najmä s hracieho pultíka. velmi málo častí na ovládanie a manipuláciu a uplne bez zvukových efektov. chodítko ako také je uplne v poriadku, bez výhrad
- Som úplne spokojná.
Všetko prebiehalo podľa mojích predstáv a bez komplikácii.
Som spokojná
- pekný tvar, pevný chrbát, možnosť hry pre dieťa
- ťažko sa pohybuje, zadné kolieska nie sú otáčavé
ocenila by som viac informácií o produkte
- Pre deticky uplne super.
-dobra cena
-super kvalita
-odporucam
Super vec. Maličký sa krásne učil sám chodiť s chodítkom od 8 mesiaca. Hraje sa s ním až do teraz má aj keď má už 15 a už dávno chodí sám. Príjemné melódie ktoré zabavia deti.
darček pre syna
dobry pomocka pre prve kroky
Zobrazujem 321 - 340 zo 342 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 16 [ 17 ] 18 Ďalšie »