Najnovšie recenzie zo sekcie Detské chodítka
- krásny hrací farebný pultík,ktorý sa dá kedykoľvek odopnúť,hraje príjemné melódie,pevná konštrukcia.
- žiadne
maximálna spokojnosť s tovarom :-)
- je pekné,sedák je pevný,nastavitelné na výšku.
- Tie zábrany aby sa neprevalilo,sú dosť nízko.Nieje možné prechod z parkiet na koberec,iba ak ho podvihnem,gumka čo je na tých zábrankách sa otrháva....
Pri ďalšom nákupe si radšej osobne zájdem na takýto produkt.Pretože to čo je na obrázku,nemusí byť v skutočnosti dobré.
Nereklamovala som to pretože som chodítko nutne potrebovala...
A cena chodítka,mohla som mať lacnejšie,dosť totiž zavážila doprava....
Preto sa mi vidí predražené.
- nedodali my tento produkt neviem prečo nereaguju na moje maili
- Lebo my padol do oka tak som hned objednala
Zatial som spokojna este sme nevybalili lebo to je darcek pod stromcek potom sa isto ozvem
- super
super chodítko
- tovar spĺňa požiadavky
OK
Neviem si vynachváliť. Ani si neviem predstaviť ako by som bez tohto pavúka fungovala. Malému sa v ňom páčilo a využíval ho asi od 5 do 10,5 mesiaca. Je veľmi stabilné, pekné hracie hračky. Vrelo odporúčam.
malý naň ale párkrat grckol, tak nám po nejakom čase doslúžili tie hracie časti, ale malý sa s tým hrával aj naďalej.
- Drevený, farebný, vela možností na hranie. Najviac točiace číselka ho bavia.
- Veko zvrchu je otvárateľné na to aby sa dali vyťahovať tvary, ale pre dieťa nie moc praktické, lebo ked to zatváral tak si tam pršteky privieral, tak sme to museli priviazať, aby to nemohol otvarať.
- Chodítko sa nedá zablokovať.
- Treba dávať pozor, lebo dieťa ho može prevhnúť, ked na to moc zatlačí.
Hračku sme vybrali lebo má vela funkcií a splnila svoj účel až na tie negatíva už popísané.
ok
- priemerná kvalita
cena zodpovedá priemernej kvalite
- super kvalita, nádherné ako na obrázku
odporúčam
- Super chodítko,kolečká su pogumované,stopery zabranujú proti prevráteniu,mala neprejde ani cez lištu na plávačke,húpačka je tiež super a lahko sa prehadzuje na chodítko,hrací pult je tiež zábavný,malej sa veľmi páči,a farba je tiež krásna
- Malá mi vytrhla hračku s hracieho pultu,lebo je ďalej ako chcela
Vrelo odporúčam,
- chodítko je dost robusné takže sa v nom babätko neprevráti.
- zadné kolieska sú fixné, čo je trochu nepraktické ked sa dieťatko zasekne pri prekážke.
nízka cena chodítka
- dobry dizajn, sedadlo a vystuzene operadlo fajn a taktiez hraci pultik, auticko hra
- zda sa mi tazsia manipulacia koliesok, ale uvidim ked bude drobec v tom behat
odskusame o 3 mesiace
- pekne sa nan pozera,,ale to je všetko
- vyrobene v chine,,navod a upozornenia v polskom jazyku a predava sa to na slovensku,,okrem toho v polsku date zan v prepčte 20e,,činan na slovensku predava toto iste za 25e a tu to kupite za takuto nehoraznu cenu.Hanba
Trvanlivosť tak max 1 mesiac,,potom s azacne rozpadavat a samozrejme ziadna zaruka,,ci mozna reklamacia
odporucam
Vybavenie a dodanie tovaru prebehlo promptne. Choditko je presne take ako na obrazku a v popise tovaru. Som spokojna s poskytovanymi sluzbami.
- výborné
- bezpečné,pekný dizajn,
vhodný darček pre našich mali
- super
- níč
odporúčam
Zobrazujem 281 - 300 zo 342 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...18 Ďalšie »