Najnovšie recenzie zo sekcie Detské chodítka
Krásne chodítko
Zaujalo,ešte slúži
Po spustení hovorilo v poľskom jazyku,treba si to prepnúť tlačidlom zemeguľa
Mnohý písali že je len v Poľštine ale nie je
Odporúčam
Vsetko ok
- Kolieska sa daju zabrzdit, maju protismykovu upravu. Hracky na stoliku zaujmu dieta, rada sa s tym hra.
- Jednoducho sa s ním manipuluje
- Dieťa je v ňom v bezpečí, chodítko drží na zemi stabilitu
- Objednala som si červenej farby a prišiel ružový.
Som sa sklamala že darček pre chlapca prišiel v ružovej alebo v telovej farbe. Sklamalo ma to.
Ešte som objednávku nedostala... môžem ohodnotiť až keď ju dostanem
- Super cena , silikónové kolieska,odoberatelne piano.
Dobry den.tovar som este nedostala,takze recenziu nevidm napisat!!!
- Paráda
Pekný dizajn,jednoduchá montáž.
- v skutočnosti vyzerá ešte krajšie ako na obrázku
- Farebné prevedenie
- Kolieska s reguláciou rýchlosti
- Obojstranný prístup ku chodítku
- Ľahkosť
- Hrací volant s pesničkami/ úrovňami
- Ľahké a rýchle zloženie
Chodítko Steady Speed sa u nás osvedčilo a syna veľmi zaujalo. Veľká výhoda tohto chodítka je, že má obojstranný prístup, je ľahké a spratné. Ďalej má v sebe zakomponované viaceré aktivity, ktoré podnecujú rozvoj vnímania a motoriky u dieťatka. Veľká výhoda sú aj kolieska s reguláciou rýchlosti a farebné prevedenie s dizajnom autíčka.
- kvalita spracovania
- moznost vyberu z 5 jazykov a 3 rezimov hry
- regulacia rychlosti pri chodzi
- velke mnozstvo hracich prvkov
- moznost hry z oboch stran
- iba jedna uroven hlasitosti
obojstranne choditko zaujalo moje dve dcery hned na prvy pohlad. 10 mesacnu najprv oslovili hry v sede na rozvoj jemnej motoriky (vkladacky, volant, klapky, ci posuvacie prvky), rovnako aj zvuky, ktorych je tam vyse 100 a 3 rocnu najma volant, ci zvuky medzi ktorymi je aj pekne naspievana abeceda, ktoru si hravou formou takto zapamatala a stale opakuje.
Velmi ocenujem moznost regulacie rychlosti pri chodzi, kedze pomaly mladsia zacina chodit. Velkou vyhodou je tiez moznost hrat sa z oboch stran, tak sa mozu obe dcery vystriedat.
Je mozne vybrat si z 5 jazykov, uroven hlasitosti je len 1.
- dizajn
- stabilita
- obojstrannosť
- veľmi hlasný zvuk
Môjho syna chodítko hneď farebne zaujalo, je vhodnejšie však pre chlapcov ako pre dievčatá, kedže má vzhľad autíčka. Môžu ho využívať aj mladšie detičky ako pomôcku pre prvé státie, pretože je veľmi stabilné a má možnosti na hranie, či už je to hrazdička s hračkami, alebo vkladačka na kocky rôznych tvarov. Pre chodiace detičky je výhoda, že je obojstranné a netreba ho stále otáčať a je úzke, čiže dobre sa s ním chodí aj pomedzi nabýtok. Najväčšou výhodou tohto chodítka je jeho stabilita, a to že nekĺže po podlahe ako iné podobné chodítka.
Nevýhodou tohto chodítka je to, že sa nedá na ňom regulovať zvuk, opakujúce sa pesničky pri Fisher Price produktoch a len jedno tlačítko na spôšťanie rôznych melódií a pesničiek.
- Farebné rozlíšenie
- Množstvo zaujímavých pesničiek
- Drobné komponenty, ktoré rozvíjajú motoriku
- Kolieska sú prispôsobené na rýchlosť pri chôdzi
- Komponenty, ktoré sa nezlomia, lebo sú ohybné (mapka)
- Rozvíja postreh dieťaťa
- Ideálne pre ešte nechodiace dieťatko
- Keby bolo na chodítku nejaká brzda, aby zastavila úplne chodítko, keď sa chce dieťa len tak oň oprieť.
Možno si na prvý pohľad poviete, že to nie je stabilné, ale nie je to pravda. Obojstranné chodítko Fisher Price je veľmi zaujímave a zároveň nápomocné pri dieťatko. Chodítko pomáha pri udržaní sedenia, pri začatí chodenia, pri rozvoji hrubej a jemnej motoriky, aj pri rozvoji postrehov. Každý komponent vydáva zvuk. Sú pevné, ale aj ohybné, aby sa nezlomili. Chodítko ma tri stupne rôznej hudby, pesničiek aj riekaniek. Hneď záujme dieťa svojimi pestrými farbami. Moja dcérka pri chodítku vydrží sedieť a hrať sa aj hodinu. Bolo by dobre, keby tam bola nejaká brzda, ktorá úplne zastaví chodítko. Obojstranné chodítko Fisher Price zaberie malo miesta oproti klasickým starým chodákom.
Určite odporúčam, moja dcérka len ráno vstane a už sa teší na obojsmernné chodítko Fisher Price.
- Kvalitný material
- Blokuju kolieska
- Lahko montovat
- Viac jazykov
Obojstranné chodítko Steady Speed od Fischer-price odporúčam. Vyrábali to z kvalitného materiálu. Má pekné farby. Malá s tým rada hrá aj keď sedí, na oboch stranach sú hračky, hrá pekné básničky. Pozítívum je že kolieská na tom blokuju , a sú tak bezpečnejšie.Dá sa voliť z viacerých farbách.
- Jednoduchá montáž
- Stabilita
- Farebné prevedenie a celkový dizajn
- Kolieska s reguláciou rýchlosti
- Viac úrovni obsahu
- Možnosť výberu jazykov
- Svietiaci klaksón a tlačidlo ABC123 je jedno a to isté tlačidlo
S chodítkom som veľmi spokojná. Montáž bola veľmi jednoduchá. Palubná doska s volantom, riadiacou pákou a svietiacim klaksónom po ktorého stlačení začnú hrať rôzne melódie a piesne hneď syna zaujala. S chodíkom sa vyhrá naozaj dlho. Piesne sú príjemné, veselé a hlavne náučné. Pri troch stupňoch obsahu sa zabavia najmladšie ale aj staršie detičky. Super je možnosť výberu z piatich jazykov, čo tiež rodič môže využiť aj pri staršom dieťati a hravou formou učiť napr. anglicky abecedu a číslice. Najviac oceňujem stabilitu a teda bezpečnosť chodítka, rovnako aj kolesá s reguláciou rýchlosti. Za mňa zatiaľ najlepšie chodítko s ohľadom na bezpečnosť s ktorým som mala skúsenosť.
- Bezpečnosť
- Hracie prvky
- Veselé pesničky
- 3 úrovne učenia
- Ľahká montáž
- Sebarozvoj dieťaťa
- Jedna strana chodítka je bez akýchkoľvek prvkov-škoda
Chodítko sme zložili rýchlou montážou. Hracie prvky dcéru hneď zaujali. Vkladacie kocky, palubovka s volantom, pákou, vypínačom sú úžasné pre zvedavé, malé, detské ručičky. Dieťa si cvičí motoriku. Zároveň tlačidlo na volante spúšťa 3 učebné úrovne podľa veku aj s pesničkami. Chodítko si nás získalo stabilitou a bezpečnosťou. Dieťa dennodenne motivuje k chôdzi, rýchlo získava sebadôveru. Špeciálne kolesá zabezpečia, aby sa dieťatko bezpečne postavilo a prispôsobí sa aj prvým pomalým krôčikom. Sme spokojní.
- ľahkosť ovládania
- zábavné aj pri sedení
- pekné pesničky
- lahkosť skladania,poskladá aj nie moc zdatný\á majster/ka
- nedá sa regulovať hlasitosť
Obojstranne choditko je velmi lahko zmontovatelne ,zvladne aj uplny laik. Ma krasny dizajn auticka.Chodi sa snim velmi lahko nieje prilis rychle. Je velmi zabavne rozvija nie len chodzu ale aj motoriku. Nato sluzia 3kocky roznych tvarov,ktore sa daju umiestnit na 3rozne miesta. Choditko pekne spieva, svieti.Jediny minus neda sa regulovat hlasitosť spevu.
- Farebné prevedenie
- Výber z 5 jazykov
- Obojstranné
- Jednoduchá montáž
- Nedá sa nastaviť hlasitosť
Výhodou tohto chodítka je, že sa dá použiť obojstranne, každá strana ponúka iné aktivity. Dieťaťu poskytuje oporu a stabilitu v prvých krokoch, vďaka tomu môžu deti lepšie objavovať svet okolo seba z inej perspektívy. Ponúka viacero aktivít na rozvoj jemnej motoriky. Vďaka možnosti výberu náročnosti výuky poskytuje pre deti vždy nové podnety na rozvoj reči- abeceda, číslice, rôzne melódie, protiklady, a iné.
Zobrazujem 41 - 60 zo 342 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...18 Ďalšie »